U bent hier: Home >> Diensten >> Online marketing >> SEA

SEA

Search Engine Advertising oftewel SEA ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Door SEA komen er meer bezoekers naar uw website en deze bezoekers zijn ook nog eens veel relevanter. Omdat u adverteert via BrainAds worden alleen de advertenties vertoond aan uw doelgroep. Zo krijgt u veel bezoekers die ook echt op zoek zijn naar uw dienst of product.

SEA is flexibel

SEA is zeer flexibel; dit betekent dat een campagne binnen 5 minuten online kan staan, op elke moment gestopt kan worden, op gezette tijden vertoond kan worden, alleen in uw regio zichtbaar is en ontelbaar andere mogelijkheden waardoor u heel gericht en effectief kunt adverteren.

SEA op basis van CPC of CPM

Met SEA is het mogelijk om met relevante zoektermen boven of naast de zoekresultaten van een zoekmachine naar voren te komen. De meeste zoekmachine advertenties worden vertoond op basis van een CPC-model, ofwel cost-per-click. Het voordeel hiervan is dat uw vertoningen gratis zijn en dat u alleen betaalt voor de doorklikken naar uw website. Als er dus niet op uw advertentie wordt geklikt maakt u wel degelijk reclame die ook nog eens gratis is. U realiseert immers naamsbekendheid. In plaats van het CPC-model kunt ook kiezen voor het CPM-model; u betaalt dan een vast bedrag per duizend vertoningen. Het CPM-model is het meest geschikt om naamsbekendheid te genereren. U betaalt een vast bedrag ongeacht het aantal clicks op uw advertentie.

Aanpak SEA campagne

Aan de hand van uw doelstellingen en budget ontwikkelen wij de zoekmachine advertentie campagne. Omdat iedere klant andere doelstellingen en budgetten heeft, maken wij aan de hand van uw wensen en ons advies een offerte.
 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.