U bent hier: Home >> Diensten >> Online marketing >> SEO

SEO

Search Engine Optimization, afgekort SEO is een methode waarbij wij uw website optimaliseren om hoger te scoren op relevante zoektermen in de organische (onbetaalde) resultaten van een zoekmachine.

SEO maakt uw website vindbaar

U heeft geïnvesteerd in een website waarmee u een product of dienst aanbiedt. Daarom is het ook van belang dat uw website daadwerkelijk gevonden en bekeken wordt door de mensen voor wie uw website bedoeld is. Het is natuurlijk heel erg zonde als uw site niet vertoond wordt op de zoekwoorden die uw product of dienst omschrijven. Met SEO is dit mogelijk. Door de site de juiste technische SEO opbouw en url structuur te geven zal de zoekmachine de website beter vinden. Dit in combinatie met de juiste SEO content oftewel teksten, afbeeldingen en filmpjes op uw site is de site optimaal voor de klant en de zoekmachine.

SEO volgens de richtlijnen

BrainAds SEO zorgt dat u gevonden wordt op relevante zoektermen die voor uw bedrijf of dienst belangrijk zijn. BrainAds werkt volledig volgens de webmaster richtlijnen zodat u zeker bent van zoekmachine optimalisatie die correct wordt uitgevoerd. >>Webmaster richtlijnen. Deze richtlijnen zijn het juiste begin van optimale SEO strategie.

Concurrentie analyse en zoekterm analyse

Voordat wij uw website helemaal SEO proof maken voor de zoekmachine analyseren wij eerst de concurrentie (deze concurrentie kan online verschillen met wat u als directe concurrent ziet). Tevens maken wij een zoektermen analyse om te zien op welke termen weinig concurrentie zit en veel zoekvolume. Door deze twee analyses met elkaar te combineren en te vergelijken krijgen wij een duidelijk overzicht van welke zoektermen ideaal zijn voor uw website. Aan de hand van deze analyses kan de SEO optimalisatie beginnen.

 

SEO Analyse aanvragen?

Wilt u een SEO analyse aanvragen voor uw website neem dan direct contact met ons op op info@brainads.nl of 020-308 00 28
 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.