U bent hier: Home >> Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website is eigendom van BrainAds. Hoewel bij het ontwikkelen en onderhouden van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd niet meer juist is. BrainAds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie zoals verstrekt op deze website.

BrainAds kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig verlies, ongemak of enige schade, ontstaan door onjuistheden. De inhoud van deze website staat niet voor enige verplichting van BrainAds met uitzondering van die gevallen waarbij een schriftelijke overeenkomst is opgemaakt.

Wij kunnen geen inhoud controleren van, of verantwoordelijkheid nemen voor pagina's van externe websites en/of organisaties die vanuit deze site bezocht kunnen worden. Wij hechten bijzondere waarde aan het beschermen van uw privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens.

Wij verwerken dergelijke gegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

BrainAds staat geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 37116947). De Algemene Voorwaarden van BrainAds zijn van toepassing op al onze diensten.

Op verzoek worden deze Algemene Voorwaarden kosteloos toegezonden. Zij zijn ook te vinden op deze website.>>klik hier
 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.