U bent hier: Home >> Diensten >> Web design

WEB DESIGN

Naast logo's, huisstijlen en app’s ontwerpt BrainAds ook websites. Dit is een van onze specialisaties. Web design is belangrijk om uw bedrijf op internet een professionele uitstraling te geven.

Offline heeft u waarschijnlijk een huisstijl en een design voor visitekaartjes en briefpapier. Dit design kan BrainAds voor u vertalen naar een website die naadloos aansluit bij uw offline huisstijl maar wel zo gemaakt is dat hij past in de online omgeving.

Eerste indruk door web design

Op een website presenteert u uw bedrijf online, en laat u aan vaste klanten en vooral aan potentiële klanten zien wat uw bedrijf doet, wie u als bedrijf bent en waar u in uitblinkt.
Alles dat uw wil laten zien van uw bedrijf wordt geïntegreerd in het web design, van de vormgeving rond de teksten op uw site, de social media buttons en de cases die u als bedrijf in het verleden hebt opgepakt tot presentatie van de medewerkers.

Creatief web design

Een web design maken wij door de luisteren naar uw wensen rond de uitstraling van het bedrijf, het logo en onze creativiteit om dit in een mooi resultaat te maken. Zodat uw web design net dat verschil heeft met de rest van de internet omgeving waaronder uw concurrenten.
 

Web design en ontwikkeling

Uit ervaring hebben wij gemerkt dat onze klanten het erg fijn vinden dat wij naast het web design ook de ontwikkeling van de website kunnen doen. Zo hoeft u niet met meerdere partijen in zee, en blijft de ontwikkeling van uw site een overzichtelijk proces.
Naast nieuw web design doet BrainAds ook het redesign van websites. Dit is soms nodig om uw website net die modernere uitstraling te geven of een nieuw logo te introduceren.
 

Webdesign offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over vormgeving neem dan direct contact met ons op op info@brainads.nl of 020-308 00 28

 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.