U bent hier: Home >> Over ons

OVER ONS

BrainAds full service online reclame bureau is een jong en ambitieus bedrijf dat zich volledig richt op alle facetten van online reclame. Met een team van specialisten kunnen wij uw gehele internet marketing strategieën en online campagnes uit handen nemen.

Dagelijks zoeken miljoenen mensen op internet naar producten en of diensten. Hierbij weten ze vaak nog niet de naam van een leverancier of een product. Daarom oriënteren veel mensen zich d.m.v. een zoekmachine om een passend product of dienst te vinden. Hier ligt de kans voor u om met uw product of dienst de aandacht te krijgen van uw potentiële klanten.

BrainAds helpt u om uw product of dienst vindbaar te maken voor uw doelgroep en dus uw potentiële klanten.


Waarom zou u voor internet marketing van BrainAds kiezen?

BrainAds streeft naar duurzame relaties met haar klanten. Dat wil zeggen dat wij met persoonlijk contact en in het meedenken in de bedrijfsfilosofie van onze klanten heel ver gaan. Wij stoppen niet  bij het uitvoeren van opdrachten; wij adviseren bij  deze opdrachten en geven tips voor eventuele aanvullende marketing verbeteringen.

Een ander sterk punt dat ons onderscheidt van de concurrentie is dat wij buiten ons marketing team ook een team van designers hebben. Zo kunnen wij nieuwe ideeen direct vormgeven en zo mogelijk direct implementeren. Dit scheelt vaak een hele hoop tijd in uitleg en communicatie. BrainAds werkt ook samen met partners, waarmee we indien nodig extra mensen en expertises kunnen inzetten. Door de relatie die BrainAds met deze partners heeft opgebouwd weten wij precies hoe wij nieuwe concepten en lay-outs moeten communiceren.


Altijd op zoek naar de nieuwste marketing mogelijkheden

Omdat het internet nooit stil staat blijven nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf te promoten zich aandienen. BrainAds volgt alle marketing ontwikkelingen op de voet. Zo kunnen wij onze klanten helpen om snel te schakelen bij nieuwe marketing mogelijkheden die relevant zijn voor hun product of dienst.

Nieuwe ontwikkelingen brengen soms ook nieuwe marketing strategieën met zich mee, waardoor bestaande of lopende marketing strategieën verbeterd kunnen worden. 
 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.