U bent hier: Home >> Diensten

DIENSTEN

BrainAds biedt verschillende producten en diensten aan op het gebied van internet marketing, webdesign en webdevelopment.

Onbetaalde en betaalde zoekmachine optimalisatie

De diensten die we aanbieden op het gebied van organische en betaalde zoekmachine optimalisatie zijn: SEO, SEO tekstschrijven, SEO rapporten, SEO quickscan, landingspagina's en zoekmachine adverteren

A/B testing, multivariate testing

Diensten zoals A/B testing en multivariate testing worden ingezet om verschillende lay-outs, verschillende versies en de gebruiksvriendelijkheid van een website of webpagina te testen op conversie verbetering.

Reputatie management en linkbuilding

BrainAds biedt SERM (search engine optimization management) en linkbuilding diensten aan waarmee wij de posities van uw website kunnen versterken, stabiliseren en positiveren.

Webdesign webdevelopment

Wij kunnen uw product, dienst of idee vanaf het begin al helpen in de markt te zetten met behulp van webdesign en webdevelopment. Dit kan beginnen bij het ontwerp van een logo en huisstijl maar bijvoorbeeld ook bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, webapplicatie, webshop en noem maar op.

Uiteraard kunnen wij ook uw huidige uitingen (website, logo, apps, huisstijl etc) redesignen en opnieuw ontwikkelen.

Analytics

De term “meten is weten” is absoluut een feit. Weten welke pagina’s de meeste bezoekers genereren, waar mensen afhaken in het aankoopproces en via welke zoektermen de meeste mensen op uw website terechtgekomen zijn; zijn maar een paar voorbeelden van belangrijke punten die u wilt weten en dus meten.

BrainAds werkt met verschillende Analytics pakketten en implementeert dit desgewenst in uw website. Onze Analytics qualified mensen zorgen dat alle belangrijke punten ingesteld worden om te meten. De belangrijkste metingen koppelen wij aan uw dashboard zodat u in een oogopslag overzichtelijk kunt zien wat u website en bezoeker doet.  
 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.