U bent hier: Home >> Diensten >> Online marketing

ONLINE MARKETING

Online marketing is een breed begrip en hieronder vallen een tal van diensten. BrainAds is gespecialiseerd in alle facetten van online marketing en neemt u dit graag uit handen.

Online marketing is een vak apart en kan uw bedrijf veel geld kosten. Dit hoeft echter niet. BrainAds biedt verschillende diensten aan. Het maakt niet uit of u een eenmanszaak of een multinational bent wij kunnen u altijd online marketing maatwerk aanbieden in ieder budget.
 

Online marketing op maat

Heeft u een E-Commerce website? Hierbij worden producten of diensten direct aan de consument aangeboden, aan zowel bedrijven als consumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webshop. Gepaste online marketing zou hierbij SEA en SEO zijn.
 

Heeft een locale fysieke shop met een ondersteunende website dan is local online marketing uitermate geschikt voor u. BrainAds kan u helpen met het online adverteren in uw regio, Google Places accounts opzetten voor vindbaarheid op Google Maps en uw website optimaliseren voor een uitstekende vindbaarheid in zoekmachines.
 

Bent u er niet van overtuigd dat uw website optimaal presteert dan kunnen wij A/B testing en multivariate testing inzetten om verschillende lay-outs, verschillende versies en de gebruiksvriendelijkheid van een website of webpagina te testen op conversie verbetering.

Online marketing “meten is weten”

De term “meten is weten” is absoluut een feit. Weten welke pagina’s de meeste bezoekers genereren, waar mensen afhaken in het aankoopproces en bij welke zoektermen de meeste mensen op uw website terechtkomen zijn maar een paar voorbeelden van belangrijke punten die u wilt weten en dus meten.

BrainAds werkt met Google Analytics en implementeert dit desgewenst in uw website. Onze Analytics professionals zorgen dat alle belangrijke instellingen worden gedaan om uw site te meten. De belangrijkste metingen koppelen wij aan uw dashboard zodat u in een oogopslag overzichtelijk kunt zien wat uw website en bezoekers doen.

 

Online marketing begint bij de website

Het online marketing avontuur begint natuurlijk allemaal bij uw website. Wij hebben een aantal professionele vormgevers en web developers in ons team die niet alleen uw website kunnen optimaliseren en restylen maar ook compleet kunnen bouwen. Dit is vrij uniek voor een online marketing bedrijf omdat wij u zo alle mogelijkheden kunnen bieden en eventuele usability problemen met betrekking tot lay-out kunnen oplossen.

Bent u nog helemaal niet op de hoogte van de mogelijkheden van online marketing neem dan direct contact met ons op en laat u adviseren door een van onze online marketing professionals. Wij zijn te breiken info@brainads.nl of 020-308 00 28

 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.