U bent hier: Home >> Vacatures >> Stage marketing / communicatie

STAGE MARKETING / COMMUNICATIE

BrainAds is een jong en ambitieus reclamebureau met voornamelijk focus op online. Wij hebben zowel grote als kleinere klanten en zijn een aantal partnerships aangegaan. Met een uitgebreid netwerk van partners pakken wij uiteenlopende projecten succesvol aan. Voor onze klanten zorgen wij voor goede online zichtbaarheid, naamsbekendheid en stijgende omzet.

 

Wat we bieden

Leuke projecten waarbinnen nieuwe ideeën zeer welkom zijn. Hands-on trainingen op het gebied van online marketing zoals Google Adwords, Google Analytics, SEO en social media. Je zal verantwoordelijk zijn voor een aantal projecten waar je zorg zal dragen voor: content, optimalisatie van de website, social media, SEA en SEO. Binnen de richtlijnen van de projecten heb je veel vrijheid om met nieuwe ideeën te komen om de doelstellingen te behalen.
 

Een prachtig kantoor tegenover de Westergasfabriek in Amsterdam met leuke bedrijven en start-ups. Een leuk jong team waar eigen initiatief en creativiteit gewaardeerd wordt.
 

Hebben we een goede klik met je en zien wij een toekomst met elkaar dan is een vaste aanstelling nadat je je opleiding hebt afgerond zeker een mogelijkheid.

 

Wat verwachten wij van jou

Wij zoeken een 3de of 4de jaars student die minimaal 4 dagen per week kan meewerken en in januari kan beginnen.
 

Je hebt een zelfstandige en leergierige persoonlijkheid. Jij bent zowel schriftelijk als mondeling sterk. Je blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing en reclame, je bent kritisch en je wilt graag weten welke middelen welke resultaten hebben zodat je altijd weer kan optimaliseren.
 

Profiel

Je bent ambitieus, verantwoordelijk en je beheerst de Engelse taal bijna net zo goed als de Nederlandse. Je doet een opleiding in de richting van marketing / communicatie en je bent geboeid door internetontwikkelingen.
 

Solliciteren

Heb jij interesse? Stuur een mail naar peter@brainads.nl. Stuur je CV en motivatie mee. 

Acquisitie op basis van deze stage wordt niet op prijs gesteld. 

 
 
BRAINADS TWEETS
     
 
BRAINADS WERKT SUCCESVOL VOOR O.A.